Lunchmenyer
Vecka 38
Vecka 39
För att läsa menyerna behöver du Acrobat Reader

Information vid beställning

För att göra er beställning klicka på fliken ”beställningsmeny”överst på hemsidan, då kommer ni få upp ett gäng alternativ såsom ”Fika”, ”Lunch” och ”Bufféer”.

Är ni då intresserade av att beställa frukost går ni in under fliken ”Fika” och får då upp alternativen ”Smörgåsar” mm. Klicka då på den kategori som stämmer bäst in på det ni vill beställa.
Låt oss för enkelhetensskull säga att ni vill beställa ett antal ljusa halva ostfrallor, klicka då i antalet i rutan som avsedd för antal och klicka sedan på ”Beställ” för att lägga till varan i din kundkorg.
Som ni ser finns det också en ruta som benämns med ”Tid/Plats (om annan än huvudlev.)”. Med hjälp av denna ruta kan ni som vill lägga er beställning för både förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika på samma gång göra det. Då väljer ni att göra en benämning på tillexempel er förmiddagsfika och skriver detta i rutan och sedan väljer ni att beställa antalet som skall levereras vid denna tidpunkt. Vi väljer nu att benämna förmiddagsfikan med FM, ni kommer senare att förstå varför. När ni sedan har beställt de sakerna ni vill så finns knappen ”Till kassan” upp i höger hörn, klicka på denna. Ni kommer då in i er varukorg och kan då kontrollera att allting stämmer, om det inte stämmer finns möjligheten att ta bort en vara helt eller att andra antalet som är beställda.

När ev. korrigeringar är gjorda klicka på knappen ”Nästa”, här skall ni då fylla i era uppgifter vad gäller fakturering och leverans. Om varorna skall leveraras till samma adress som fakturan så anger ni det, om varorna däremot skall levereras på en annan plats så anger ni det. Som ni ser längst ner på sidan så skall ni ange Datum och tid för leveransen(detta avser då ”huvudleveransen”). Under datum och tid hittar ni en större ruta som kallas för ”Meddelande”. Denna ruta skall då användas till att förklara vad ”FM” betyder, i vårt fall så säger vi att ”FM” betyder att varorna skall levereras kl 09.00 till hus 4 sal 409 och eftersom vi redan i början valde att benämna de valda produkterna med ”FM” så vet vi på restaurangen vad som skall levereras vid denna tidpunkt.
I denna ruta kan Ni också meddela oss övrig information som ni anser vara nödvändig, Ni kan också ange specifika önskemål (men innan detta tag gärna kontakt med oss per tel. eller mejl så vi kan garantera att vi vid eventuellt tillfälle kan leverara det önskade). När all information är ifylld är det bara att klicka på ”skicka” så är er beställning lagt.
Ni kommer då att få ett bekräftelsemail till den e-mail adress ni angett och om det skulle uppstå några frågetecken så tag gärna kontakt med oss så skall vi försöka reda ut dem