Lunchmenyer
Vecka 42
Vecka 43
För att läsa menyerna behöver du Acrobat Reader


Examens/Studentbuffé

  • Pulled pork

Serveras med het sås av chili (sriracha och ketjap manis)

  • Varmrökt oxfilé
Serveras med honung, smoke och fruktjuice
  • Kycklinglår

Glaserade med passionsfrukt och serveras på en sallad av ruccola, melon samt örtkrutonger

  • Sallad på sparris och rättika
  • Italiensk tricolorsallad med mozzarella, bifftomat, kronärtskocka och basilika
  • Picklade grönsaker
  • Aioli/vinägrett
  • Hembakad baguette och smör

    Välj ett av följande tillbehör: 

    • Couscous/Bulgur
    • Potatisgratäng
    • Potatissallad (krämig)
    • Potatissallad (vinägrett)
(Samma tillbehör till alla i sällskapet, med undantag för allergier.)
Buffén garneras med frukter & örter.  

    Pris: 139:-/Person 

    Priset gäller vid avhämtning. Minsta beställning, 8 personer. 

    Om ni önskar couscous/Bulgur eller potatisgratängen varm vid avhämtning eller leverans, ange detta i bokningen!